ranky po přechodu na nový patch

17.03.2010 11:40

 

Pozice v týmu

Na lepší pozici v týmu se lze dostat několika způsoby. Tím hlavním je hrát a dostat se na vyšší úroveň. V guilde platí !nové! pravidlo, že po třítýdenní zkušebí době v guildě je hráč povýšen na Zabiják. Abyste mohli být povýšeni musíte ovšem nejdříve dosáhnout 30 lvlu. Je to kvůli tomu aby nebyly povyšováni hráči, kteří jsou neaktivní. 

 

Guildovní ranky


 


 

Boss : Leader Guildy,jeho pokynům jsou podřízeni všichni členové


 

Officer : Zástupci Bosse v případě jeho nepřítomnosti.Jejich pokyny se musí řídit všichni členové Guildy mimo Bosse,o jejich důvěře rozhodne Boss(GuM) Guildy,podle toho jak si získají důvěru Bosse.Musí to být členové ,kterým záleží na Guildě a všech ostatních členů a kteří drží Tlupu pohromadě.


 

Lord : členové , kteří svými zásluhami,chováním,či jiným způsobem přispívají dobrému chodu a jménu Guildy.O přidělení tohoto ranku rozhodne výhradně Boss .


 

Veterán : členové ,kteří jsou Guildě věrni minimálně 6 měsíců a to bez ohledu na úspěchy čí neúspěchy Guildy.Snaží se dopomoci mladším členům Guildy(myšleno ne věkem) k dobrým výsledkům při hraní,poradit,aby dobře ovládali svoji postavu .Chodí

pravidelně do hry bez velkých neomluvených absencí.Zůčastňují se všech akcí pořádaných Guildou,bez výmluv teď se mi to nehodí apod.Je nutno třeba i leavnout z BG apod.


 

Ďábel : člen,který se snaží ,aby jeho výsledky byly dobré,pravidelně dochází do hry.Není vulgární,neuráží ostatní členy a i mimo Guildu se chová tak,aby nekazil jméno Tlupy.Minimální levl 55 a pravidelný odvádění desátků do GB


 Reidy : na tento rank je dán hráč.který je tank nebo heal a zajistí si reid,5 many atd.Pokud bude v reidu přítomen GuM bude mu dán assist,aby mohl ev,zasáhnout do chodu reidu.Především se věnuje 5 man dungům,kde se bude snažit pomoci všem doexpeným 80 tak,aby se tyto mohli obléci a tím, aby tito mohli začít plnit své postavení dle klassy v Guildě(healer,tank ).


 

Mute : na tento rank je dán člen,který se prohřešil svým jednáním vůči pravidlům.

Viz bližší o trestech


 

Zabiják : po 3 týdenní zkušební době je možnost se dostat na tento rank.Znamená to,že nový člen musí projít zkouškovým obdobím a o jeho dalším členství rozhodne Boss s Officiery.


 

Pozorovatel : nový člen ve zkušební třítýdenní době,kde musí prokázat svoji věrnost,souhlasný postoj,upřímnost a čestnost vůči Guildě.

 


 

 


Další pravidla:

-Aby jsi mohl být povýšen je nutná přítomnost. Pokud budete mít nepřítomnost delší než 3 dny nebudete povýšení. (pokud budete mimo doporučuji se omluvit Endymu. Předejdete i kicku z guildy za 21 denní nepřítomnost).

-Zaznamenávat postup bude Endy. Také si vyhrazujeme právo ,aby za nevhodné chování bylo odepřeno povýšení.

Povinnost členů – jak a kolik vkládat do GB goldů:


  levl 1 – 20 0000

20 – 45 15 g

46 - 60 30 g

61 - 70 100 g

70 - 80 200 g
 


 

V případě nedodržování povinností na jednotlivých posicích,bude snížena hodnost až na základní a potom kik z Guildy.


 

    

 

 

 


 

Ostatní podrobnějsí informace čtěte v pravidlech Guildy.


 

=Endy=

 


 


 


 

 

 

 

 

Kontakt

Vyhledávání

Addony pro instance a raid

Epgp
In-game addon sledující DKP body

Deadly Boss Mod
Modifikace, která vám v raidu ukáže, že např. boss se chystá použít nějaký skill

Omen Threat Meter
Addon, který měří threat u mobů, s jeho pomocí se Vám již nestane,že byste tankovi přebrali aggro
 

Důležité odkazy:

https://wow.herniweb.cz/  české stránky věnované WOW

mightandmagic.cz/anathema/ stránky realmu Anathema

www.wowhead.com oblíbená encyklopedie WOW