diskusní forum

Datum 23.02.2010
Vložil Dad
Titulek ...

no vadi mi ze to dali od zacatku mnel sem tucty zviratek , tucty mountu a dalsi tocty velkych kravin ktery uz nikdy nesezenu a ted je to v cudu.
Ted abych si to kupoval od zacatku to mne fakt sre (ale na druhou stranu treba budu ten kdo bude mit nejvice zviratek :-x https://warcraftpets.com/

Datum 28.02.2010
Vložil Kopyto
Titulek Re: ...

Jelikoz uz se mi po wipeu nechce rozehravat nova postava a hra me prestala i trochu bavit.. tak sem se s vami prisel rozloucit:-) preji pekny hrani na Anatheme a budte na sebe hodni!:-D hodne stesti do zivota

Vase Kopytko

Datum 16.05.2010
Vložil Endy
Titulek Re: Re: ...

Ahojky ,budu na tě rád vzpomínati na Barnackleho,neboť to bylo s vámi pěkné po ty roky.Už mi tady pomalu z TBC nezbyl nikdo ahoj a někdy možná

Datum 21.02.2010
Vložil luvien
Titulek wipe

tak a mame tu wipe:(( neviem ako vy ostatni..ja chcem byt na anatheme:) a bola by som rada keby Tlupa zila dalej:) ste uzasni ludia,ktorych mam velmi rada..Endy..dufam ze Tlupu znova zalozis:).. chcela by som mat svoju rodinu pohromade:) a ja som tiez smutna z toho ze sa to zmaze:) ale co..ideme dalej nie? Nic sa tymto nekonci:) myslim na vas a dufam ze sa coskoro stretneme:) mam vaas veeeelmi rada:) veelmi mi budete teraz chybat .. tesim sa na nase stretnutie:)) ahojky...vasa strelena Luv..:)

Datum 21.02.2010
Vložil Blumm
Titulek Re: wipe

no moc se mi tam uz nechce ale 1 postavu + DK si tam mozna udelam ale vic ani rana ... pokud budou nejaky slusny raty na zacatek jinac to nema smysl ..

Datum 21.02.2010
Vložil Myspulin
Titulek Re: wipe

to je jasny, pres noc stahneme patche a zitra se zas v hojnem poctu uvidime, hlavne, abychom meli stejna jmena, abychom se poznali :-)

Datum 22.02.2010
Vložil luvien
Titulek Re: Re: wipe

no jasne ze budem mat to iste meno...aj ked chcela som si dat Paris HIlton--ale nemam tolko penazi :D takze Tlupa je uz zalozena,,Endy funguje a Ironix tiez:) a ja budem snad zajtra:) ahojjky:)

Datum 10.10.2009
Vložil Blue... :-)
Titulek Ste jednicky :-D

taky se pridavam ke chvale naseho nadherneho webu :-)

Datum 09.10.2009
Vložil Gillotina
Titulek pochvala :)

Morina přijmi ode mě velkou chválu a poděkování za krásné stránečky, skvělou práci a spoustu věnovaného času, který jsi všemu tomu bezvadnému věnoval... ještě jednou díky :)

Datum 09.10.2009
Vložil Morina
Titulek Re: pochvala :)

pochvala se přijímá, děkuji :o)

 

Kontakt

Vyhledávání

Addony pro instance a raid

Epgp
In-game addon sledující DKP body

Deadly Boss Mod
Modifikace, která vám v raidu ukáže, že např. boss se chystá použít nějaký skill

Omen Threat Meter
Addon, který měří threat u mobů, s jeho pomocí se Vám již nestane,že byste tankovi přebrali aggro
 

Důležité odkazy:

https://wow.herniweb.cz/  české stránky věnované WOW

mightandmagic.cz/anathema/ stránky realmu Anathema

www.wowhead.com oblíbená encyklopedie WOW